Perinteinen pitopöytämenu:

  • Karjalanpaistia, puolukkasurvosta
  • katajasavustettua merilohta
  • Tilli- ja sipulisilliä
  • Kotoisia lihapullia, maustepippurikermakastiketta
  • Kananmunanpuolikkaat, persiljamajoneesia
  • Rosollia ja punajuurikermaa
  • Juustoinen simpukkapastasalaatti, yrttiöljykastiketta
  • Rapeaa vihersalaattia, hunaja-sinaappi salaatinkastiketta
  • Tillivoissa haudutettuja keitinperunoita
  • Maskun leipomon ruisleipää

                                                         26€/hlö

 

Jälkiruoaksi

 

  • Marjakermatäytekakku
  • Kahvia, teelajitelma ja mehua (sis. kerma, maito,sokeri)
  • Keksilajitelma

                                                         8,50€/hlö

Tarjoilu 34,50€/h/tarjoilija